Gå til indhold
Udenrigsministeriet

Om os

Danmarks ambassade ligger centralt i Lissabon:

Rua Castilho 14.C.3., 1269-077 Lissabon. Dette kort viser, hvor ambassaden er beliggende.

 

Åbningstider

Offentlig åbningstid er mandag til fredag kl. 10.00 - 13.00.

I hastesager kan tidsbestilling aftales udenfor offentlig åbningstid.

I nødstilfælde mellem kl. 16.30-09.00 kan Udenrigsministeriet kontaktes direkte på telefon +45 33 92 11 12.

Ambassaden repræsenterer også Danmark på Kap Verde, São Tomé og Principe og i Guinea-Bissau, portugisiske kolonier indtil revolutionen i 1974-75. Vi har også to honorære konsulater på fastlandet i byerne Faro (Algarve) og Porto (nordlige Portugal) samt i Funchal på Madeira og i Ponta Delgada på Azorerne. På Kap Verde har vi desuden konsulater i Santa Maria på øen Sal samt i Mindelo på øen São Vicente.

Ambassaden har 12 medarbejdere, som kommunikerer på dansk, portugisisk og engelsk.

Ambassadens konsulære afdeling og konsulaterne hjælper danskere i borgerservicesager og med mange andre typer opgaver i Portugal. I nogle tilfælde er der et gebyr forbundet med udførelse af borgerservicesager. Priserne kan findes her

Ambassaden kan bistå danske eksportvirksomheder. Der opkræves et gebyr på 935,00 kr i timen for bistand i handelssager. Mere information om bistand til danske eksportvirksomheder kan du finde her.

Ambassaden har et mødelokale , som kan bruges til forretningsmøder. Faciliteter i ambassadørboligen kan på betalingsbasis også benyttes til erhvervsformål.

Du kan finde mere information om ambassaden og vores opgaver, funktioner og serviceydelser på de følgende sider. Du er meget velkommen til at kontakte os om dansk-portugisiske forhold, om spørgsmål, oplysninger og forslag. Vi er altid interesserede i at blive opdateret. Måske vælger du først at orientere dig på hjemmesidens øvrige sider.

God fornøjelse!