Gå til indhold
Udenrigsministeriet

The Trade Council i Portugal

Ambassaden er parat til at hjælpe din virksomhed i gang med eksporten til Portugal. Selvom vi ikke har en egentlig handelsafdeling, kan vi bistå på en række områder. Kontakt os og hør nærmere.

Sammen med Ambassaden i Madrid og Handelskontoret i Barcelona indgår Ambassaden i Lissabon i et regionalt samarbejde, der giver mulighed for at yde en effektiv og koordineret bistand i Spanien og Portugal.

Planlægger du at gøre forretninger eller bare at høre om de forretningsmæssige muligheder i Portugal, er du velkommen til at kontakte os. Vi kan bistå med at lette adgangen til offentlige beslutningstagere eller til identifikation af portugisiske samarbejdspartnere.

Ambassaden råder over et kontorlokale, der kan udlejes til danske virksomheder med behov for mødelokale eller midlertidig kontorfacilitet i Lissabon. Desuden kan den repræsentative del af ambassadørboligen lejes til kommercielle arrangementer.

Du kan få mere information om The Trade Council og samarbejdet på den iberiske halvø på hjemmesiden for Ambassaden i Madrid.

The Trade Council tilbyder

The Trade Council hjælper danske virksomheder med at eksportere gennem en række gratis services, skræddersyede løsninger og tilskudsprogrammer: Klik her

Kontakt til ambassaden: [email protected]